Casa del Lupo

Casa del Lupo, Suden talo, on taiteilijaresidenssi ja paikka, jossa kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalalla työskentelevät voivat huolehtia hyvinvoinnistaan. Asunto sijaitsee viehättävässä, reilun kahdentuhannen asukkaan ”kukkulakaupungissa” Faleriassa, viidenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Roomasta. Maisemaan kuuluu yli 600 metrinen Monte Sorratte ja muutaman askeleen päässä asunnosta on 1200-luvulla rakennettu linna ja katolinen kirkko. Ehkä juuri siksi Lordi Byron kävi inspiroitumassa Faleriassa. Nykyisin alue tunnetaan myös monista luonto- ja vaelluskohteistaan. Asunnossa on kaksi kerrosta, joihin on erilliset sisäänkäynnit. Alakerran tilassa on vuodesohva, oma keittiönurkka, ruokapöytä ja pieni wc. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on parivuode, olohuone keittiönurkkauksella ja vuodesohvalla sekä pieni kylpyhuone. Asunto sopii työskentelyyn ja virkistykseen myös perheille. Rooman ravintolat, taide-elämykset ja kohteet ovat helposti saavutettavissa, mutta voit nauttia myös Viterbon maakunnan luontokohteista ja pienen kylän ystävällisestä tunnelmasta. 

Toiminta-ajatus ja hinta

Residenssin toiminta perustuu yhteisöajatteluun. Näin pystymme pitämään toiminnan edullisena, mikä on meille tärkeää suomalaisen taiteen ja kulttuurin tukemisessa.

Haluamme pitää residenssin hinnan kohtuullisena ja mahdollisimman monille saavutettavana. Kaikkien vierailijoiden viihtyisyyden takaamiseksi residenssin käyttäjien on asuntoon tultaessa tehtävä määrätyt pienet työt sekö pois lähtiessä siivottava asunto ohjeiden mukaan. Asunto ei tule vuokrattavaksi yleisille markkinoille eikä esimerkiksi Airbnb-käyttöön.

Hinta: 210 €/viikko, 770 €/kuukausi

Huonosti hoidetusta siivouksesta peritään vähintään 150 € siivousmaksu. Otathan ystävällisesti muut huomioon ja noudatat saamiasi ohjeita vierailuun liittyen.

Viikko- ja kuukausihinta sisältää vuokran kahdelle aikuiselle + kahdelle lapselle tai kolmelle aikuiselle. Jos olet mennossa isommalla porukalla, hintaan tulee pieni nousevista kustannuksista johtuva korotus, josta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.

Varauskalenteri ja residenssihakemus

Residenssihaku on nyt auki, residenssissä on vapaita jaksoja 1.5.2025 alkaen. Vapautuvista residenssiviikoista tiedotamme Casa del Lupon somessa.

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
captcha