Artnscience aloittaa kustannustoiminnan vuonna 2021

Olen jo pitkään ollut mukana kirja-alalla ja huomannut, että tieteellisen tutkimusten ja kaunokirjallisempien, yleistävien teosten väliin jää valtava määrä käsikirjoituksia ja projekteja, jotka eivät koskaan päädy kansiin. Julkaisutoiminnan myötä tahdon levittää sosiaali- ja terveysalan, lastensuojelun ja terapian kentällä hyvää tietoa ja kokemusta sekä kehittää siten alan käytäntöjä entisestään. 

Ensimmäisenä julkaisuna raivaan tietä tulevalle kirjallani Ihmissuhteiden anatomia (2021). Kirja yhdistää käytännön terapia- ja vuorovaikutustyön kokemusta ja tutkimuksia viimeiseltä vuosisadalta ymmärrettävällä, mutta myös haastavalla tavalla. Kirja tarjoaa työkalut suhdekeskeiseen ajatteluun ja vuorovaikutuskeskeisen kohtaamisen kehittämiseen organisaatiossa. Ihmissuhteiden anatomia on populaari teos ja sen sisältö sopii kaikille erilaisissa ihmissuhteissa oleville, jotka haluavat ymmärtää itseään ja toisia.

Kirjojen myynti tapahtuu pitkälti eri tilaisuuksien yhteydessä ja tuttujen verkostojen kautta sekä kotisivuille avattavan verkkokaupan välityksellä. Tuttuun tapaan en tyrkytä tai julista vaan kokemuksesta tiedän, että lukijat, niin uudet kuin vanhat, löytävät hyvien kirjojen äärelle. Laadun varmentamiseen käytetään ulkopuolisia kustannustoimittajia. 

Otan myös vastaan käsikirjoituksia tietokirjoista, käännöskirjoista ja esseistä, jotka sopivat Artnsciencen profiiliin.

Jussi Sudenlehti, Artnscience